?>

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, “Dilimizin Zenginlikleri” projesi ödüllerini verdi

Kültür Sanat - 11 ay önce

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında düzenlenen yarışmaların birincilerine ödüllerini verdi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kasım ve aralık aylarında düzenlenen; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Sözlük Tasarımı Yarışması, Cümle-Afiş Hazırlama Yarışması ve Deneme Yazma Yarışması birincileri belirlendi.
Cümle-Afiş Hazırlama Yarışması ilkokul kategorisinde birinci olan Patnos Kazanbey İlkokulu öğrencisi Edanur Göktürk, ortaokullar kategorisinde birinci olan Doğubayazıt Karabulak Ortaokulu öğrencisi Mücahit Gören, lise öğrencileri arası Deneme Yazma Yarışması birincisi Merkez Ağrı Dağı Anadolu Lisesi öğrencisi Reyyan Işık, Sözlük Tasarım Yarışması ilkokul kategorisi birincisi Doğubayazıt Hüsnü M.Özyeğin İlkokulu öğrencisi Fatih Sökmen, ortaokul kategorisi birincisi Tutak Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Feyzanur Özkaya, lise kategorisi birincisi ise Merkez 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencisi Rümeysa Sönmez oldu.
Birincilerin ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle takdim edildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, şube müdürü Selahattin Bilgiç, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, "Bakanlığımız tarafından geçen yıldan itibaren tüm okullarda uygulamaya alınan Dilimizin Zenginlikleri Projesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılında da büyük ilgiyle devam ediyor. Proje kapsamında düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilerimizle tanışmak beni çok mutlu etti. Bu güzel eserleri ortaya koyan öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.
Törenin ardından, öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafları çekildi.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kıbrıs Gazisi Binbaşı Mesut Çelikbilek dualarla anıldı

2025-01-18 11:03 - Güncel

Müdür Tosun’dan yarı yıl tatili açıklaması

2025-01-16 18:32 - Güncel

Sincan Belediyesi, bünyesine 69 yeni hizmet aracı ekledi

2025-01-17 19:17 - Güncel

Diyarbakır'da Kayıp Kedi'yi bulana ödül verilecek

2025-01-13 16:17 - Diyarbakır

Sur’da Trafik Kazası: 9 Yaralı

2025-01-13 14:38 - Diyarbakır

Jandarmadan kaçak silah imalathanesine baskın

2025-01-18 13:03 - Asayiş

İran, hava savunma tatbikatı gerçekleştiriyor

2025-01-12 18:55 - Dünya

Refah'a işgal saldırısı 4 şehit

2025-01-13 14:51 - Dünya

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 2 yaralı

2025-01-13 15:15 - Asayiş

Elazığspor’da yenilerin lisansı çıktı

2025-01-18 16:42 - Spor

İlgili Haberler

Mut Alahan Manastırı yerli ve yabancı turistlerin ilgi noktası oldu

10:12 - Kültür Sanat

Tokat Belediyesi’nden Üreten kadınlara destek

10:17 - Kültür Sanat

‘Hüseyin Nihal Atsız’a Vefa’ temasıyla düzenlenen şiir yarışmasının ödül töreni yapıldı

10:34 - Kültür Sanat

Yeşilçam’ın efsanesi çocukların oyun alanı oldu

10:49 - Kültür Sanat

Meslekleri yok olma tehlikesi ile karşı karşıya

10:11 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Diyarbakır'ın Tarihi Haburman Köprüsü, Kış Aylarında Kartpostallık Görüntüler Sunuyor

15:53 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Tekel Bayisine Patlayıcı Atan 2 Çocuk Yakalandı

13:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kağıt Toplayıcısından İnsanlık Dersi: Hamit Aslan’ın Hayvanlara Olan Fedakarlığı

13:34 - Diyarbakır

Diyarbakır Final Lisesi Öğrencileri Uluslararası Matematik Olimpiyatında Türkiye’yi Temsil Edecek

13:29 - Diyarbakır

Diyarbakır-Kulp Yolunda Minibüs Şarampolde Asılı Kaldı: Faciadan Dönüldü

13:24 - Diyarbakır