?>

Aydın Moda Fuarı’nı 190 bin vatandaş ziyaret etti

Ekonomi - 11 ay önce

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından restorasyonu gerçekleştirilen tarihi binada açılışı yapılan Fuar Aydın Türkiye’nin en büyük fuarlarından Moda Fuarı’na ev sahipliği yaparken, fuarı 190 binden fazla vatandaş ziyaret etti.
22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Moda Fuarı’nı Aydın’ın yanı sıra çevre illerden de gelen 190 binden fazla vatandaş ziyaret etti. Renkli görüntülere sahne olan fuara, Aydın’ın da aralarında bulunduğu farklı şehirlerden moda devi firmalar katılım sağladı. Fuar Aydın’ı ziyaret eden vatandaşlar, etkinliği kendileri ile buluşturan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Fuar Aydın alanını ve Moda Fuarı’nı çok beğendiğini belirten Ceylin Boyraz, “Bugün fuara geldik. Çok güzel şeyler olduğunu görüyoruz çünkü Aydın’ın böyle bir yere ihtiyacı vardı. Aydın halkının bir araya toplanması, böyle bir fuar olması çok güzel oldu. Erkek, kadın fark etmeksizin her şey var. Özlem Çerçioğlu başkanımıza çok teşekkür ediyorum, Aydın halkının buna çok ihtiyacı vardı, çok teşekkürler” diye konuştu.
Moda Fuarı gibi etkinliklerin Aydın’da yapılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Ayşe Çatal, “Fuarın burada olması hem fiyatlar hem çeşitlilik açısından bizi tatmin etti. İnsanların bu tür etkinlikleri takip etmesi, bu tür etkinliklerin içerisinde olması gayet iyi. Fuarda bakış açısını genişletmesi, etkinlikleri takip etmesi çok iyi. Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.
Ailesi ile birlikte Kuşadası’ndan Moda Fuarı için Fuar Aydın’a geldiklerini belirten Ali Kılınç, “Büyükşehir Belediyesi güzel şeyler yapmaya devam ediyor. Alan güzel, insanlar da bayağı bir ilgili. Büyükşehir olunca nüfus büyüyor, insanların beklentisi de yükseliyor aynı zamanda. Tabii bu beklentiyi karşılamak için de ama sosyolojik olarak ama kültürel olarak ama insanlarımızın, halkımızın beklentisi olarak bunları karşılamak güzel, Büyükşehir Belediyesinin de bunda katkısı yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çanakkale'de 5,2 büyüklüğünde deprem

2025-01-22 00:42 - Güncel

İşte yanan oteldeki yangının itfaiye raporu

2025-01-24 00:22 - Asayiş

Kremler Neden Kullanılır? İşte detaylar

2025-01-26 14:41 - Sağlık

Ordu’da bin 301 çeşit dondurma ile ’Guinness’ rekoru kırıldı

2025-01-25 19:37 - Kültür Sanat

Çorum FK, Ali Akman’ı renklerine bağladı

2025-01-27 23:47 - Spor

Buharkent’te motosiklet kazası: 2 yaralı

2025-01-27 19:37 - Asayiş

Milli boksör Turhan, Bayburt’un gururu oldu

2025-01-27 18:33 - Spor

Göztepe, Furkan Bayır’ı kadrosuna kattığını açıkladı

2025-01-28 14:03 - Spor

Datça’da 19. Açık Kış Yüzme Maratonu start aldı

2025-01-25 12:38 - Spor

Filistinliler, sevinç gözyaşlarıyla evlerine dönüyor

2025-01-27 16:17 - Dünya

İlgili Haberler

Öksüt Madencilik’in Sosyal Etki Projelerine 2025’te 14 Uluslararası Ödül

11:02 - Ekonomi

"Tapuda satışlar 3 milyonu geçti"

10:36 - Ekonomi

Çukurova'da pırasa hasadı başladı

10:17 - Ekonomi

İzmir’in verimli tarım arazilerinde ’yeşil altın’ hasadı

16:06 - Ekonomi

Valilik yaptı, belediye bozdu

10:12 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Diyarbakır'ın Tarihi Haburman Köprüsü, Kış Aylarında Kartpostallık Görüntüler Sunuyor

15:53 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Tekel Bayisine Patlayıcı Atan 2 Çocuk Yakalandı

13:56 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Kağıt Toplayıcısından İnsanlık Dersi: Hamit Aslan’ın Hayvanlara Olan Fedakarlığı

13:34 - Diyarbakır

Diyarbakır Final Lisesi Öğrencileri Uluslararası Matematik Olimpiyatında Türkiye’yi Temsil Edecek

13:29 - Diyarbakır

Diyarbakır-Kulp Yolunda Minibüs Şarampolde Asılı Kaldı: Faciadan Dönüldü

13:24 - Diyarbakır