?>

Bakan Işıkhan, Diyarbakır'da İsrail'in zulmüne dikkat çekti

Diyarbakır'da AK Parti Sur ilçe kongresine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hemen güneyimizde dünya tarihinin en büyük katliamlarından biri yaşandığına değinerek, “İsrail’in devlet terörüne karşı dünya siyasetinin nasıl suskun kaldığı hepimize ibret ve ders olmalı” dedi.

Diyarbakır - 1 yıl önce

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Diyarbakır Sur İlçe Başkanlığı’nın bir salonda yaptığı 6. Olağan Kongresi'ne katılarak önemli mesajlar verdi.
Işıkhan burada yaptığı konuşmada, geçtiğimiz ay Teşkilat Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen, “Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” adıyla 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya geldikleri kardeşlik buluşmalarının, bu kararlılığı bir kez daha vurgulamaya vesile olduğunu söyledi.
Bu buluşmalar vesilesiyle, bir taraftan işçisinden işverenine, gencinden yaşlısına, emeklisinden çiftçisine tüm vatandaşların sorunlarına hep birlikte çözüm ararken bir taraftan da birlik ve beraberlik şuurunu pekiştirecek yeni gönül köprüleri kurduklarını belirten Işıkhan, bu köprülerle Diyarbakır’ın çalışma hayatını, ekonomisini, sosyal hayatını daha da geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Diyarbakır’ın bu coğrafyanın garantisi olduğunu vurgulayan Işıkhan, konuşmasına şöyle devam etti:“Diyarbakır, AK Parti hizmet anlayışı sayesinde artık huzurun merkezi haline gelmiştir. Siz değerli kardeşlerimden ricam şudur ki, bu şehrin teröre ve teröriste teslim edilemeyecek kadar kıymetli olduğuna inanan AK kadrolar olarak bunu bölgedeki tüm kardeşlerimize yorulmadan anlatmaya devam etmenizdir. Terörle ve teröre destek veren oluşumlara karşı siz sahada, biz kurumlarımızda mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu şehrin; terörle, kaosla anıldığı günlere geri dönmesine asla izin vermeyeceğiz. Bunu sizlerle birlikte başaracağız.”

“Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız” Hemen güneyimizde dünya tarihinin en büyük katliamlarından biri yaşandığına değinen Bakan Işıkhan, “Bu saldırılar insanlık onuruna aykırı. Sadece o toprakları değil, tüm İslam coğrafyasını, hatta insanlığı yaralıyor. İsrail’in devlet terörüne karşı dünya siyasetinin nasıl suskun kaldığı hepimize ibret ve ders olmalı. Bu bile bize gösteriyor ki, bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Bizim coğrafyamızda güçlü olmanın bedeli ağırdır. Bunu zaten Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadeleden biliyoruz. Ama bu topraklarda zayıf olmanın bedeli çok daha ağırdır. Bakın Filistin’e, Suriye’ye, Irak’a, Lübnan’a” diye konuştu.

Vatandaş ve devlet kurumlarıyla birlikte ülkenin, bölgenin Diyarbakır’ın gelecek güzel günleri için çalışmaya, çabalamaya devam edeceklerinin altını çizen Işıkhan, “Bugüne kadar Sur ilçe teşkilatımıza hizmet vermiş ilçe başkanımıza ve yönetimine emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, seçilecek yeni başkanımıza ve yönetimine gelecek çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

6 ilde bahis operasyonu: 15 gözaltı

2024-10-16 18:25 - Asayiş

İstanbul’da binlerce kişi Şehid Yahya Sinvar için yürüdü

2024-10-19 23:25 - Güncel

Malatya’da 2 araç çarpıştı: 1 yaralı

2024-10-14 00:21 - Güncel

Şırnak'ta zincirleme kaza: 6 yaralı

2024-10-19 00:44 - Asayiş

Diyarbakır piyasasına sahte altın sürenler tutuklandı!

2024-10-15 02:33 - Diyarbakır

İşgalci siyonistler Gazze'de BM okuluna yeniden saldırdı

2024-10-20 00:36 - Dünya

Emekli olan 38 yıllık öğretmen alkışlarla uğurlandı

2024-10-15 17:44 - Eğitim

Emir Can İğrek, Hayranlarıyla Nevruz Parkı’nda Buluştu

2024-10-17 19:51 - Diyarbakır

Diyarbakır'da Nitelikli Suçlarla Mücadele: İki Şahıs Tutuklandı

2024-10-18 17:36 - Diyarbakır

Batman'da ipte asılı bulunan 8 yaşındaki kız çocuğuna ilişkin açıklama

2024-10-20 11:14 - Asayiş

İlgili Haberler

Diyarbakır’da Soğuk Havalar Pestile Olan Talebi Artırdı

11:04 - Diyarbakır

Diyarbakır Dicle’de Öğrencilerden Örnek Dayanışma: Kızılay’la İhtiyaç Sahiplerine Kış Yardımı

10:57 - Diyarbakır

115 Yıllık Tarihi Okul Kapılarını Açmaya Devam Ediyor

10:41 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Sabah Sisi Hayatı Olumsuz Etkiledi: Görüş Mesafesi Düştü

10:30 - Diyarbakır

Diyarbakır Bağlar’da Kafa Kafaya Çarpışma: 2 Kişi Yaralandı, Araç Yan Yattı

10:24 - Diyarbakır

Günün Manşetleri

Diyarbakır’da Soğuk Havalar Pestile Olan Talebi Artırdı

11:04 - Diyarbakır

Diyarbakır Dicle’de Öğrencilerden Örnek Dayanışma: Kızılay’la İhtiyaç Sahiplerine Kış Yardımı

10:57 - Diyarbakır

115 Yıllık Tarihi Okul Kapılarını Açmaya Devam Ediyor

10:41 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Sabah Sisi Hayatı Olumsuz Etkiledi: Görüş Mesafesi Düştü

10:30 - Diyarbakır

Diyarbakır Bağlar’da Kafa Kafaya Çarpışma: 2 Kişi Yaralandı, Araç Yan Yattı

10:24 - Diyarbakır