“İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya ile çalışıyoruz” Türkiyenin önde gelen metropol şehirlerine Haftada büyük baş hayvanlardan 20 ton, küçük baş havanlardan 15 ton et sattığını belirten Yıldız,” Kurumsal değer ve kalitemizden asla taviz vermeden inovatif çalışmalar ışığında her zaman müşterilerimize en iyisini sunmak ve canlı hayvan besiciliği noktasında ülke ihtiyaçlarının karşılanması bakımından, gerekli tedbirleri almak önemli kriterlerimiz arasındadır. En sağlıklı olanı en iyi şartlarda yetiştirmek devamında da kırmızı et ihtiyacımızı sağlarken ahlaki değerlerimizden ödün vermeden çalışmak şirketimizin önceliğidir” ifadelerini kullandı.
“400 büyük baş besi çiftliğimiz var” Kırmızı eti Diyarbakır’da 400 büyük baş besi çiftliğinde sağlıklı ve dengeli beslenen hayvanlardan elde ettiğini belirten Yıldız, “ Canlı büyükbaş ve küçükbaş hayvanları, modern tesislerimizde helal ve TSE belgeli kesimhanemizde işliyoruz. Kaliteli et üretimimizi desteklemek adına, soğuk hava depolarımızda ürünlerimizi muhafaza ediyor ve taze bir şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz. Sakatat işleme konusundaki uzmanlığımızla, her parça etin en iyi şekilde değerlendirildiği bir süreç sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, yüksek hijyen standartlarına uygun bir şekilde üretim yapmaktayız. Ayrıca, helal sertifikalarımızla müşterilerimize helal gıda tüketimi konusunda güvence veriyorum” diye konuştu.
“Başarı kolay elde edilmiyor” Son olarak konuşmasını sürdüren Yıldız, “Firmamız, sektöre duyduğu sorumlulukla, müşterilerine kaliteli, güvenilir ve sağlıklı ürünler sunma vizyonuyla hareket etmektedir. Et sektöründeki deneyimimiz ve uzman kadromuzla, müşteri taleplerini en üst düzeyde karşılamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.