“Projemiz, 14-40 yaş arası hanımlarla ilgili. Projemizin toplam üye sayısı 50 iken şu an 342 kişiyi geçmiş durumda” diyen Yılmaz, şöyle konuştu: “Hedefimiz 1000 güçlü ve güvende kadın oluşturmak. Hırsızlık, taciz olayına karşı cevap verebilmeyi öğrenecekler. Şiddeti şiddetle değil, şiddeti kontrol altına almayı öğretmekteyiz. Bu doğrultuda İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ve Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürümüze böyle bir projede bizlere destek verdikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
“Kadınlara yönelik psikolojik, fiziksel şiddet maalesef gündemden düşmüyor” Üniversite öğrencisi kursiyer Şükran Eryılmaz, kadınların dışarıda herhangi bir saldırıda kendilerini nasıl savunması gerektiğini öğrendiklerini dile getirerek, “21. yüzyılda olmamıza rağmen hala kadınlara yönelik psikolojik, fiziksel şiddet maalesef gündemden düşmüyor. Halbuki kadın değerlidir, kadın önemlidir, bir toplumun ilerleyebilmesi için o toplumdaki kadınların güçlü ve güvende olması gereklidir” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Antrenörü Gül Eser de, amaçlarının 'kadınlara yönelik şiddetin azalması yönünde ne kadar kadına ulaşılırsa o kadar iyi olacak' olduğunu kaydetti. Kadınların her türlü şiddete maruz kaldığını belirten Eser, "Sokakta, evde, iş yerinde. Gerekli şartlar da sağlanırsa çok daha fazla kadına ulaşılacaktır. Buraya gelen kadınların ultra bir güce sahip olmasının bir önemi yok. Tamamen kendini nasıl savunması gerektiğini öğreniyor" ifadelerine yer verdi.