?>

Hüseyin Eroğlu: "Hücumda 2 isim istiyoruz"

Spor - 10 ay önce

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Hanousek gibi gelir gelmez oynayacak isimlere ihtiyacımız var. Hücumda 2 isim istiyoruz. Transferler konusunda oynayan, oynayarak gelen oyuncular istiyoruz" dedi.
Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında sahasında oynayacağı Iğdır FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent ekibinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile kanat oyuncusu Metehan Mimaroğlu, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Hücumda 2 isim istiyoruz"

Takımın son durumunu değerlendiren Hüseyin Eroğlu, transfer sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. Takımdan başka oyuncunun ayrılmayacağını aktaran Eroğlu, "Enteresan bir lig yaşanıyor. Puan olarak herkes birbirine çok yakın. Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor’un dahi play-off farkı var. Geldiğimizden beri 4 maçta 10 puan alarak önümüzdeki takımlarla puan farkını azalttık ve niyetimiz önlerine geçmek. 10 puan iyi ancak önümüze bakmak daha iyi. Transfer döneminde hücum oyuncusu çalışmamız var. Ara transfer zor. Hanousek gibi gelir gelmez oynayacak isimlere ihtiyacımız var. Hücumda 2 isim istiyoruz. Buğra en az 1 ay sakat belki oraya da bir orta saha transferi yapabiliriz. Transferler konusunda oynayan, oynayarak gelen oyuncular istiyoruz. Transfer ihtiyacımız var, bunu kısa sürede sonlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"Mete Kaan ve Elias, kendi isteğiyle ayrıldı"
Ligin 22. haftasında oynayacakları Iğdır FK maçı ile ilgili de konuşan Eroğlu, "Iğdır FK iyi transferler yaptı. Ligde altta görünüyorlar ama kadrosu oldukça güçlü. Hedefimiz evimizde 3 puan almak. Gençlerbirliği, altyapı ekolünü Türkiye’ye getiren takımların başında. Rahmetli İlhan Cavcav bunun mimarı. Ben futbolcuları genç-yaşlı olarak nitelendirmiyorum ancak hedefe giderken genç oyunculara da yer veren bir hocayım. Ancak asıl görev A takımı güçlendirmek ve Süper Lig’e çıkmak. Şu an antrenmanlara çıkan genç oyuncularımız var onları tanıyoruz. Mete Kaan kendi isteğiyle ayrıldı, bir de Elias ayrıldı. Çok geniş bir kadromuz yok. Her oyuncuya ihtiyacımız olduğunu futbolcularıma söyledim" cümlelerine yer verdi.
Mimaroğlu: "Ligin ilk maçından bu yana şampiyonluk istiyoruz"
Kırmızı-siyahlı ekibin tecrübeli ismi Metehan Mimaroğlu ise takımın ilk maçtan beri şampiyonluğu istediğini belirterek, "Son 4 maçı çok iyi geçirdik. Antrenmanda hocamızla çalıştığımızı sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Gol yememek önemli, çünkü bu ligde iyi savunma yapınca skora gitmek daha kolay oluyor. Ankara’da üst üste maçlar oynamak bizim için önemli çünkü evimizdeki maçlarda büyük avantaja sahibiz. Hiçbir takımdan korkmuyoruz. Hüseyin Eroğlu, işine dört elle sarılan bir isim. Oyuna sonradan giren, hiç süre almayan isimler de takıma sıkı sıkıya sarılıyor bu da bizi iyi bir takım yapıyor. Ligin ilk maçından bu yana şampiyonluk istiyoruz zaten. Play-off’tan ziyade her zaman ilk ikinin en güçlü adayıyız. Motivasyonumuz o yönde" diye konuştu.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şanlıurfa’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

2025-01-23 00:47 - Asayiş

Van’da 10 düzensiz göçmen yakalandı

2025-01-23 00:42 - Asayiş

Mersin’de traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

2025-01-29 00:03 - Asayiş

İşte yanan oteldeki yangının itfaiye raporu

2025-01-24 00:22 - Asayiş

Üç aracın hurdaya döndüğü kazada yaralanan olmadı

2025-01-24 00:27 - Asayiş

Peyas Mahallesi’nde Yangın Paniği

2025-01-25 17:51 - Diyarbakır

Ali Gaffar Okkan ve 5 Polis Memuru 24. Yılında Anıldı

2025-01-24 13:39 - Diyarbakır

Siirt Belediyesi binasına kayyum kararı sonrası Türk bayrağı asıldı

2025-01-29 09:03 - Siyaset

Kars’ta Ani Ören Yeri ziyaretçi akınına uğruyor

2025-01-29 11:42 - Kültür Sanat

Kolombiya, düzensiz göçmenleri taşıyan ABD uçaklarının inişine izin vermedi

2025-01-26 23:53 - Dünya

İlgili Haberler

Söğütspor zorlu maçın hazırlıklarına devam ediyor

10:36 - Spor

Antalyaspor ile Galatasaray 59. randevuda

10:21 - Spor

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

10:08 - Spor

MHPli vekilden Erciyes 38 FK’ya büyük destek müjdesi

15:31 - Spor

Trendyol Süper Lig’de 16. hafta heyecanı

10:17 - Spor

Günün Manşetleri

Diyarbakır Çermik'te Sinek Çayı Çevresindeki Kirlilik, Halkı Zor Durumda Bırakıyor

15:12 - Diyarbakır

Diyarbakır’da Şehit Aileleri ve Gazilerle Birlik Buluşması Yapıldı

15:05 - Diyarbakır

Dicle Üniversitesi Öğrencileri "Eski Diyarbakır’a Yolculuk" Etkinliğiyle Tarihi Keşfetti

14:15 - Diyarbakır

Diyarbakır’dan Sinemalara Uzanan Azmin Hikâyesi

14:09 - Diyarbakır

Güneydoğu’da Kavurma Geleneği

13:42 - Diyarbakır