Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik et tüketimini sağlamak amacıyla kaçak et kesimi denetimlerine aralıksız devam ediyor. Emniyet ekipleriyle iş birliği içinde 30 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde, 45 işletme kontrol edildi.
Denetimler, kasaplar, yemek fabrikaları, marketler ve lokantalarda yapılarak halk sağlığına öncelik verildi. Yetkililer, bu tür denetimlerin, sağlıklı gıda tüketiminin korunması ve haksız rekabetin önlenmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini ve vatandaşların güvenli gıda tüketimi için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.