<div><span><span>Muş ile Varto arasında ailece doğa ortamında balık severler için güzel bir işletme kuran Erkan Emeç, balıkları Alparslan-2 Barajından günlük yakalayıp pişirerek müşterilerine servis ediyor. </span></span></div> <div><span><span>Kendine özgü stiliyle pişirdikleri balıkları müşterilerine servis eden Emeç, balığın lezzetine varmak isteyenleri işletmesine davet ediyor.</span></span></div> <div><span><span>Konuyla ilgili İLKHA’ya açıklamada bulunan İşletme sahibi Erkan Emeç, “Ailece tesis çalıştırıyoruz. Balık ve dana eti kavurma hizmetimiz var. Balıklarımızı yeni yapılan Alparslan-2 Barajından getiriyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz. Balığı barajdan getirip yağda kızartıp pişirmekteyiz.” ifadelerini kullandı. <strong>(İLKHA)</strong></span></span></div> <div> </div>