Bölge halkı, her an bir kazayla karşılaşabileceklerini belirtiyor. Özellikle virajlı ve dar olan bu yol, gece saatlerinde görüşün de azalmasıyla daha da tehlikeli hale geliyor. Köy sakinleri defalarca yetkililere başvurmalarına rağmen bugüne kadar herhangi bir önlem alınmadığını ifade ediyor.
Acı olaylar da yaşanmış durumda. Geçtiğimiz aylarda bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla birlikte şarampole yuvarlandı. Talihsiz sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Bu olay, köylüler için bardağı taşıran son damla oldu.
Biçer köyünde yaşayan vatandaşlar, "Yol yapıldı ama bariyersiz bırakıldı. Her an bir araç uçuruma yuvarlanabilir. Bizim canımız bu kadar mı değersiz?" diyerek tepkilerini dile getiriyor. Bölge halkı, bariyerlerin bir an önce yapılmasını ve daha fazla can kaybı yaşanmadan gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.