Kur’an-ı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Seyfülmülük İlim Medresesi’nde 25 yıldır süregelen iftar programı ile idrak edildi. Bu yıl da binlerce kişinin katıldığı sofrada dualar edildi, birlik ve beraberlik pekiştirildi.
25 Yıllık Bir Geleneğin Devamı
Seyfülmülük İlim Medresesi, çeyrek asırdır Kadir Gecesi’nde kapılarını binlerce kişiye açıyor. Her yıl aynı samimiyet ve inançla kurulan bu vefa sofrası, sadece açlığı değil, gönülleri de doyuruyor.
Bu yıl da gelenek bozulmadı. Rabbimizin izniyle binlerce gönül aynı sofrada buluştu. Okunan dualar, edilen niyazlarla Kadir Gecesi’nin manevi atmosferi en güzel şekilde yaşandı.
Teşekkür ve Hayır Dileği
İftar organizasyonuna katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür edilirken, birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulunuldu.
“Kadir Gecesi, bin aydan hayırlıdır.” (Kadir Suresi, 3) ayet-i kerimesiyle hatırlatmada bulunulan programda, başta bölge halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek gecesi tebrik edildi. Sağlık, afiyet ve bereket dilekleriyle program sona erdi.