Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde düzenlenen Bahar Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. İlçe Kaymakam Zikrullah Erdoğan ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Yılmaz Bay'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocuklar, hem spor yapma hem de keyifli vakit geçirme fırsatı buldu.
Çınar’da büyük bir coşkuyla gerçekleşen şenlik, özellikle çocukların yoğun ilgisini topladı. Birçok farklı branşta düzenlenen spor etkinlikleriyle çocuklar yeteneklerini sergilerken, eğlenceli aktivitelerle de doyasıya vakit geçirdi. Mayıs ayına kadar sürecek etkinliklerle çocukların sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor.
Kaymakam Erdoğan’dan Çocuklara Destek Mesajı
Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, şenlik kapsamında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren çocuklara ödüllerini takdim etti. Özellikle bir köy okulunun final oynamasının kendisini mutlu ettiğini belirten Erdoğan, “Çocukların heyecanı ve coşkusu bizleri son derece memnun etti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için imkanlar oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliklerin ilçedeki çocukların spora ve sosyal aktivitelere yönlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığı vurgulanırken, ilerleyen süreçte daha fazla etkinliğin hayata geçirilmesi planlanıyor.