Dicle Üniversitesi Diyarbakır Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Pirge iş birliğiyle gerçekleştirilen "Profesyonel Bıçak Eğitimi" semineri yoğun ilgi gördü.
Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe akademisyenler ve aşçılık bölümü öğrencileri katılım sağladı. Seminere konuşmacı olarak katılan Pirge eğitim sorumlusu Fırat Erbil, bıçak çeşitleri, doğru bıçak tutuş teknikleri, bıçağın anatomisi, üretim malzemeleri, bıçak seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar ve profesyonel şeflerin tercihleri hakkında detaylı bilgiler sundu.
Soru-cevap bölümüyle sona eren seminerde, doğru cevap veren öğrencilere profesyonel şef bıçakları hediye edildi.